Svjedočanstva

Ljudi kažu da se dobar glas daleko čuje i mi čvrsto vjerujemo u to. Zato smo omogućili našim pacijentima da posvjedoče o našoj bolnici i zdravstvenoj usluzi i negi koju pružamo. Sigurni smo da možemo da pomognemo u mnogim zdravstvenim tegobama i omogućimo našim pacijentima dug i kvalitetan život.

Ako ste bili naš pacijent, pozivamo Vas da ostavite svoj komentar i svjedočanstvo o našim uslugama. Biće nam drago da čujemo i Vaše svjedočantsvo i da ga podelimo sa drugima.

Upišite cifre koje vidite
Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Svjedočanstva pacijenata

Gordana Guzina Sarovic
Moj tata Momcilo Guzina,je trenutno smjesten na internistickom odjeljenju bolnice Meljine i zelim da izrazim neizmjernu zahvalnost svima koji mu pruzaju medicinsku kao i svaku drugu pomoc i tako mu olaksavaju tezak period.Vasa strucnost, briga o pacijentu i velika humanost je nesto sto cini bolnicu Meljine posebnom.Sitne stvari kao sto su kupovina dnevnih novina za pacijenta, voce, sokovi, govore o vasoj ljudskosti . Zelim da se iskreno zahvalim, glavnoj sestri Vesni, sestri Cmilji, dr. Oliveri... svim doktorima kojim ne znam ime, ostalim sestrama, servirkama,svom osoblju. Hvala
Kristina

Zahvaljujem se svima i sve pohvale za cijelo porodilište, a pogotovo najboljem doktoru Bulatoviću. Hvala svima od srca-pozdrav za sve-najbolji ste!!!

Danny De Vos & Mary Ann Beirens

My husband, Danny De Vos, from Belgium, and I would like to thank you, once again, for the good care during his stay in your hospital.

Also thanks for the kindness and the helpfulness of you all.

He was admitted in the hospital in our country but meanwhile he’s back home, not yet fully healed but getting better.

THANKS AGAIN A 1000 TIMES FOR SAVING HIS LIFE!!!!

Whenever someone wants to visit Belgium, you’re always welcome at our home.

 Kind regards,

Danny De Vos & Mary Ann Beirens.

Moj muž, Danny De Vos iz Belgije i ja bismo htjeli da Vam zahvalimo još jednom za kvalitetnu pruženu njegu tokom njegovog boravka u vasoj bolnici.

Takođe zahvaljujemo na ljubaznosti i uslužnosti svih vas.

Primljen je u nasu bolnicu nakon povratka kuci, trenutno je u svom domu, nije potpuno ozdravio, ali stanje ide nabolje.

HVALA VAM JOŠ JEDNOM 1000 PUTA ŠTO STE MU SPASILI ŽIVOT!!!

Kada neko od vas poželi da posjeti Belgiju, uvijek je dobrodošao u naš dom.

Srdačni pozdravi,

Danny De Vos & Mary Ann Beirens.

Mersudin Avdic
Evo da iskoristim priliku da i ja nešto kažem o svom boravku u opštoj bolnici u Meljinama.rnBoravio sam u periodu od 16.06.2012 do 26.06.2012.rni stvarno neznam odakle da krenem,moj boravak u tom kompleksu mogu reći da je nezaboravan kako počneš od ljubaznog osoblja na prijavnici pa medicinskog osoblja zaposlenih u kuhini i svega ostalog samo imam riječi pohvale,tih 10 dana svi zaposleni su mi učinili tako prijatnim da od sada svake godine kada mi se god bude ukazala prilika doćiću u ovoj ustanovi,rnHVALA VAM
Đukić Živko

Sa neskrivenim zadovoljstvom upućujem kolektivu Internog odjeljenja sve pohvale na nesebičnoj i odanoj borbi za savkog pacijenta, a pogotovo dr Nataši Radović, dr Slobodanu Guzini i čudesnoj četvorki sestara intenzivne njege Radi, Slavici, Tanji i Smilji

MRDOVIĆ BRANISLAV

Želimo ovim putem da se zahvalimo osoblju internog odjeljenja na njihovom prije svega profesionalnom radu, prije svega doktorici Elez koja ulaže svoje napore za pacijente. Zahvalnost dugujemo i svim medicicnskim sestrama, a posebnu zahvalnost i pohvale dugujemo gospodji Zagi koja se trudila da nas uz sav njen osmjeh nahrani i da nam nista ne hvali.

Zaklina i Katarina

Po drugi put kod vas, a iskustvo sve ljepše i ljepše. Novi životi se rađaju zahvaljujući vama, vašem iskustvu i posbenoj njezi cjelokupnog osoblja. Ne bih mogla nikoga izdvojiti jer ste vi tim koji pobjeđuje. Dvki vaš pogled, osmjeh i lijepa riječ probudili su u meni poseban majčinski osjećaj. Vi zaslužujete samo najbolje, pa zato i jeste tu da usrećite nas i sve buduće roditelje. Šta još reći, jednostavno sve je to teško staviti na papir ali zato djela pokazuju ko ste i šta ste! Sa sobom nosim najljepše iskustvo!

Sena Ivić, Beograd

Želim da se zahvalim celom osoblju Internog odeljenja na prijemu, pružanju zdravstvenih usluga i drugih. Posebno ističem intenzivnu negu koji su bdili nada mnom 24 sata kako sam primljena u bolnicu, sestru Cmilju prvo veče veče oči nije sa mene skidala, sestru Slavicu, Tanju, sestru Milanku kao i druge sestre sa odeljenja. Takođe, zahvaljujem dr Elez, dr Nataši koje su radile i pružale usluge po Hipokratovoj zakletvi. Nosim divne utiske za beograd, poseban poslednji utisak nosim od glavne sestre Vesne na podršci i lepom ispraćaju, toplim rečima koje su za pacijenta bitne.

Suzana

Veliko hvala cijelom odjeljenju ginekologije, moji utisci su krajnje pozitivni. Naročitu zahvalnost dugujem mom doktoru Nogu, koji mi je odradio drugi carski po redu.

Jelena i Bogdan

Hvala najboljem kolektivu što je malom Bogdanu pomogao da se izbori sa svim nedaćama koje su ga pratile od početla. On je jedna srećna beba, dočekana i ispraćena uz osmijeh, a ja sam jedna srećna mama koja će pamtiti trudnoću kao jedno predivno druženje. Volimo vas sve.

Milijana i Sara Miljanović

Ne mogu vam opisati moju sreću i radost što ste mi pomogli i olakšali da na ovaj svijet donesem jednog malog preslatkog anđela SARU. Veliko hvala kompletnom osoblju, počev od spremačica i sestara i babica pa sve do doktora. Ostanite uvijek tako veseli, nasmijani i složni, jer samim tim i nama činite lakšim i ljepšim boravak u ovoj ustanovi. Želim vam još više posla u daljem radu i da vas prati sreća u svemu što započnete.